AgriWatch

Tab af offentlig kontrakt truer vaccinedistributørs eksistensgrundlag

Innovationsvirksomheden Dianova, der blandt andet distribuerer vacciner til landbruget, mister ved udgangen af året en stor del af sin omsætning. Derfor skal en ny strategi implementeres hurtigt, hvilket ledelsen arbejder hårdt på, lyder det fra direktøren.

Dianova ophører med salg af ikke-registrerede vacciner og autovacciner med udgangen af 2019, fordi DTU Veterinærinstituttet nedlægges ved årsskiftet. | Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Grunden gynger gevaldigt under innovationsvirksomheden Dianova.

For når DTU Veterinærinstitut lukker ved udgangen af 2019, kommer virksomheden i klemme. Dianova står nemlig til at miste stort set hele sin omsætning, da virksomhedens hovedomsætning kommer fra vacciner til blandt andet svin, kvæg, fjerkræ og de såkaldte paragraf 30 vacciner, der kræver en særlig tilladelse, fordi de ikke er registrerede til markedsføring i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

To store kartoffelselskaber vil fusionere

Kartoffelmelsfabrikkerne AKM og AKS vil fusionere i et selskab for at fremtidssikre virksomhederne med optimeringer og synergi-gevinster. Forslager sendes til afstemning blandt andelshaverne i februar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch