AgriWatch

Topchef om fejlslået sats: "Jeg har arbejdet i 16-18 timer i døgnet, og det fik jeg ingenting ud af"

Traktorgården Give forsøgte sidste år at starte en ny afdeling op til forhandling af landbrugsmaskiner. Det slog fejl, men virksomheden har fundet nye veje og forhandler nu kendt mærke.

Foto: PR-foto J. Hundahl

Det seneste år har for maskinforhandleren Traktorgården Give været meget utilfredsstillende ifølge virksomheden. En nyopstartet afdeling i Krogager ved Grindsted var ikke en rentabel forretning og en investering på 1 mio. kr. i det foretagende gik tabt. Det gav virksomheden et samlet underskud på 0,3 mio. kr., hvilket selskabet ikke har oplevet i 40 år. 

"Vi havde ikke behøvet vise det dårlige resultat, hvis vi havde lavet en skjult finte, men jeg vil hellere vise, at vi har fået en lussing, men nu kommer vi videre. Jeg må kigge mig selv i øjnene og sige, jeg har arbejdet i 16-18 timer i døgnet, og det fik jeg ingenting ud af. Men ofte er det noget skidt, før det bliver godt," siger indehaver af Traktorgården Give, Søren Kristensen, til AgriWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch