AgriWatch

Landia vil tiltrække nye medarbejdere med bedre faciliteter

Virksomheden, der blandt andet laver pumpe- og omrøringsløsninger til landbrug, har indviet en ny bygning på 800 kvadratmeter, som skal gøre Landia mere attraktiv.

Foto: Landia / PR

Landia, der leverer pumpe- og omrøringsløsninger til landbrug, spildevand, biogasanlæg og fiskeindustri, har udvidet administrationen med 800 kvadratmeter.

Landia-direktør Steen Buhl Larsen er meget glad for resultatet, som han mener vil komme virksomheden og særligt de ansatte til gavn.

Prøv AgriWatch gratis i tre uger!

Direktøren lægger dog ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern ikke skjul på, at Landia fortsat skal tiltrække dygtige medarbejdere.

"Hvis vi skal fortsætte med at kunne tiltrække de bedste medarbejdere, så skal vi ikke bare have de rigtige jobs, men også de rigtige omgivelser. Hvis du skal køre langt på arbejde, vil du også gerne kunne arbejde i flotte omgivelser, der fungerer. I øjeblikket har vi ikke svært ved at tiltrække medarbejdere. Med det er en udfordring, man som virksomhed skal være opmærksom på," siger Steen Buhl Larsen til avisen.

Direktør i en "stinkende" god forretning: "Som jyde ser jeg ud til at blive meget tilfreds med næste regnskab"

Danish Crown i Blans skal være mere klimaeffektiv

Stor ministergruppe skal håndtere brexit 

Mere fra AgriWatch

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch