Kødproduktionen er faldet i Tyskland

De tyske slagterier har produceret 102.700 ton færre kød i første halvår af 2019 sammenlignet med samme periode sidste år.
Foto: Erik Jepsen/Ritzau Scanpix
Foto: Erik Jepsen/Ritzau Scanpix

I løbet af årets første seks måneder er færre dyr blevet slagtet i Tyskland. Helt konkret har de tyske slagterier slagtet 29,4 mio. svin, kvæg, får, geder og heste, hvilket er et lavere antal end samme periode i 2018.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også