AgriWatch

Kødproduktionen er faldet i Tyskland

De tyske slagterier har produceret 102.700 ton færre kød i første halvår af 2019 sammenlignet med samme periode sidste år.

Foto: Erik Jepsen/Ritzau Scanpix

I løbet af årets første seks måneder er færre dyr blevet slagtet i Tyskland. Helt konkret har de tyske slagterier slagtet 29,4 mio. svin, kvæg, får, geder og heste, hvilket er et lavere antal end samme periode i 2018.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch