AgriWatch

Institut henter forstærkning til ny satsning hos grøn tænketank

Tænketanken Concito skal finde en ny klimaanalytiker, da vedkommende skal være chefkonsulent for en ny satsning hos Københavns Universitet

Foto: PR/Concito

Til en ny satsning hos Institut for Miljø- og Plantevidenskab ved Københavns Universitet har instituttet hentet forstærkninger hos den grønne tænketank Concito.

Jesper Svensgaard, der har arbejdet hos Concito som klimaanalytiker i knap et år, skal være ny teamleder og chefkonsulent hos instituttet, skriver Klimamonitor.

Hos tænketanken arbejdede han under programmet Fremtidens Fødevarer, og hos Københavns Universitet skal han stå i spidsen for et hold, der skal eksperimentere med ny teknologi og data i landbruget.

Arbejdet består blandt andet af udvikling af robotdyrkning i stribesystemer, der tillader en større biodiversitet.

"Jeg kan godt lidt at snakke og rådgive, og jeg vil fremover også give mit besyv med på Twitter. Men jeg vil supergerne skabe de platforme, der skal udvikle fremtidens landbrug. Jeg vil også gerne invitere politikere fra Christiansborg ud og se, hvordan vi arbejder med det i virkeligheden – give politikerne et virkelighedstjek," udtaler Jesper Svensgaard til mediet.

Jesper Svensgaard har en fortid på universitetet, hvor han blandt har været teamleder for programmet Research Farms.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch