Tænketank: Ny klimadatabase viser højere klimaaftryk på oksekød end tidligere

Den grønne tænketank Concito har lanceret en ny stor database, som viser, hvor meget CO2 500 forskellige fødevarer udleder. Oksekød bliver stemplet som den helt store synder.
Foto: Mathias Christensen/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Mathias Christensen/Politiken/Ritzau Scanpix

Den grønne tænketank Concito forsøger med nyt værktøj at give et overblik over klimabelastningen fra 500 af de mest almindelige fødevarer på det danske marked.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også