Platform arbejder med kunstig intelligens til sammensætning af bestyrelser

Iværksættervirksomheden Farmbrella er i gang med udviklingen af en teknologi, der kan sammensætte bestyrelser i landbrugssektoren. Efterspørgslen på kompetente bestyrelser vil stige i fremtiden, mener selskabet.
Foto: Farmbrella / PR
Foto: Farmbrella / PR

Algoritmer og kunstig intelligens kan meget vel bestemme, hvordan fremtidens bestyrelser i landbrugssektoren kommer til at se ud.

I hvert fald arbejder jobportalen Farmbrella på en teknologi, der ud fra kunstig intelligens kan udpege og sammensætte den rette bestyrelse til en given virksomhed, skriver Farmbrella i en pressemeddelelse.

Det skal imøde gå en fremtid, hvor mange ejerskifter skal realiseres, og flere enkeltmandsvirksomheder skal omdannes til Aps eller A/S.

"Der er mange, som skal til at have en bestyrelse, så derfor giver det rigtig god mening, at vi nu går ind og laver det her værktøj, hvor behovet er stigende, siger civilingeniør og udvikler af teknologien Nanna Munkholm fra Farmbrella i meddelelsen.

Udgangspunktet tager man i Farmbrellas data på knap 1000 brugere fra den danske agrosektor.

Farmbrella Aps er stiftet i 2020 af Christina Elgaard, Vagn Lundsteen og Finn Jensen. I januar 2021 har Vækstfonden og en række private investorer tilført virksomheden et millionbeløb.

Farmbrella har som mål at være den førende digitale platform til vidensdeling, netværk og rekruttering i agrosektoren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også