AgriWatch

Aquagreen vil halvere landbrugets CO2-udledning med pyrolyse

Alene ved hjælp af Aquagreens tørre- og pyrolyseteknologi kan Danmarks CO2-udledning reduceres med op mod 13 pct., lyder det fra direktør og medejer. Men det kræver en helt fundamental lovændring, der skal belønne landmænd for at 'fjerne' CO2.

Skal det CO2-reducerende potentiale i Aquagreens tørrings- og pyrolyse-teknologi for alvor indfris, kræver det ifølge medejer og COO Henning Schmidt- Petersen (th) en ændring af lovgivning. Foto: Steven Achiam | Foto: PR/AquaGreen/Steven Achiam

"Vi kan eliminere det, der svarer til 12-13 pct. af Danmarks samlede drivhusgasemissioner, halvdelen af landbrugets udledning i dag."

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men skal man tro på manden bag ordene, Henning Schmidt-Petersen, medejer og -stifter af cleantech-virksomheden Aquagreen, burde det snarere være en "no-brainer".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede landbrugsvirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch