AgriWatch

Food tech-virksomhed skuer mod fremtiden: Veganertrend er hård nød at knække

FRA GRIS TIL PØLSE: En øget efterspørgsel efter modnet kød er godt nyt for food tech-virksomheden Tub-ex, der laver plastløsninger til processering af kød. Virksomheden mangler dog at knække koden til det voksende veganske marked, siger direktøren.

Jens Boelskifte, direktør og medejer, Tub-ex. | Foto: PR

Plastvirksomheden Tub-ex, der blandt andet gør sig inden for food tech, håber at kunne lægge lidt ekstra kilo på sidebenene, da der ifølge direktør og medejer Jens Boelskifte er en øget efterspørgsel efter modnet kød.

Tub-ex, der er baseret i Taars i Vendsyssel, udvikler og producerer plastløsninger til blandt andet fødevarer. Hovedproduktet Tublin er poser, der gør det lettere at modne og tørre kød, såkaldt dryaging.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch