Food tech-virksomhed skuer mod fremtiden: Veganertrend er hård nød at knække

FRA GRIS TIL PØLSE: En øget efterspørgsel efter modnet kød er godt nyt for food tech-virksomheden Tub-ex, der laver plastløsninger til processering af kød. Virksomheden mangler dog at knække koden til det voksende veganske marked, siger direktøren.
Jens Boelskifte, direktør og medejer, Tub-ex. | Foto: PR
Jens Boelskifte, direktør og medejer, Tub-ex. | Foto: PR

Plastvirksomheden Tub-ex, der blandt andet gør sig inden for food tech, håber at kunne lægge lidt ekstra kilo på sidebenene, da der ifølge direktør og medejer Jens Boelskifte er en øget efterspørgsel efter modnet kød.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også