Banebrydende forandring rammer food tech: Danske virksomheder kan gribe chancen eller blive sat af i global konkurrence

FRA GRIS TIL PØLSE: Danske food tech-virksomheders position som verdensførende kan blive truet af ny teknologi og udenlandske spillere, der er i gang med at vende slagteriindustrien på hovedet. Danske virksomheder skal med på vognen for ikke at blive efterladt på perronen, lyder det fra Teknologisk Institut.
Hvis danske food tech-virksomheder skal vinde i den globale konkurrence, skal de udvikle løsninger, hvor menneskehænder og -hjerner skal erstattes af smarte robotter og kunstig intelligens, mener Lars Hinrichsen, direktør for DMRI. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Hvis danske food tech-virksomheder skal vinde i den globale konkurrence, skal de udvikle løsninger, hvor menneskehænder og -hjerner skal erstattes af smarte robotter og kunstig intelligens, mener Lars Hinrichsen, direktør for DMRI. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

De traditionelle food tech-virksomheder må ikke tro, det er en badeferie at forblive verdensførende inden for innovation og førsteklasses teknologiske løsninger til blandt andet slagterier.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også