Friland-direktør om kollapset salg: "Hvis vores landmænd ikke kan leve af vores afregning, er det alvorligt"
Et pludseligt stop i salget af økologisk grisekød rammer producenter og Danish Crown-division hårdt. Der reduceres i antallet af grise, men vi har endnu ikke set den fulde effekt, siger direktør.
![Claus Hein, direktør i Friland. | Foto: PR](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article14053505.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7l45yqpse2t19pkmna6x.jpg)
Salget af økologisk grisekød er styrtdykket det seneste år, noteringen falder og producenterne ser sig nødsaget til at skære kapaciteten ned.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.