Forbrugerne trækker håndbremsen: Salget af det dyre økologiske kød styrtdykker
Festen er i den grad forbi i markedet for økologisk kød. Europas største leverandør af økologisk kød – danske Friland – melder om en hård opbremsning i salget.

AF LARS ATTRUP
En giftig cocktail har slået bunden ud af økonomien for de økologiske svineproducenter. Hele branchen er nu efterladt med gevaldige tømmermænd efter en årelang fest med rekordpriser og vækst.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Danish Crown ændrer kursen for udfordrede special-grise
For abonnenter