AgriWatch

DLG gøder jorden til nye opkøb med fusion: "Vi kan få større slagkraft"

DLG skal stå stærkt, når opkøbsmuligheder på det tyske marked opstår, og har derfor lavet en milliardfusion syd for grænsen. Det fortæller koncernchefen, der ser flere fordele for den tyske landbrugsdivision.

DLG har fusioneret sine tyske forretninger Hage og Team, der samlet vil give en omsætning på 32 mia. kr. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Med rettidig omhu har grovvarekoncernen DLG fusioneret sine to selskaber Hage og Team, der arbejder med henholdsvis landbrug og energi- og byggemarkedet.

At kombinere disse forretningsgrene under ét selskab vil nemlig være i trit med andelsselskabets største konkurrenter på det tyske marked og i højere grad muliggøre eventuelle opkøb i fremtiden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

EU-politikere vil suspendere CAP-krav

En fortsat krig i Ukraine får nu EU-Parlamentets landbrugsudvalg til at bede om dispensationer på unionens fælles landbrugspolitik. Midlertidige fravigelser kan være måde at imødegå mangel på fødevare, fremgår af internt brev. Meldingen møder dansk opbakning.

Tørken kradser hul i europæisk høsthåb

Efter meldingen om at EU’s største producent af hvede risikerer at ramme sin varmeste maj måned nogensinde midt i en afgørende periode, øges frygten for problemer med den globale kornforsyning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch