Grovvareselskabs sønderjyske markedschef skifter til foderfirma

Efter knap ti år i Danish Agro skifter markedschefen for Syd- og Sønderjylland til AB Neo, der er en fusion mellem flere foderselskaber.
Foto: Jesper Riisgaard
Foto: Jesper Riisgaard

Danish Agro skal finde sig en ny markedschef for det syd- og sønderjyske marked.

Således skifter Jesper Riisgaard, der har varetaget posten i over 3,5 år, til en stilling som regional salgsdirektør i Norden hos foderselskabet AB Neo.

Det skriver Jesper Riisgaard på sin Linkedin-profil.

"Efter godt 9 år er det blevet tid til nye udfordringer. Tak til tidligere kolleger, kunder og samarbejdspartnere i Danish Agro for en spændende tid i en dynamisk branche. Jeg er primo august startet som Regional Sales Director, Nordic hos AB Neo A/S," skriver Jesper Riisgaard og fortsætter:

"Jeg ser meget frem til at være med til at drive den fortsatte udvikling i et firma, der brænder for at udvikle nye og bedre foderkoncepter til unge dyr."

Han har tidligere været afdelingsdirektør i Danmarks største grovvareselskab DLG over to omgange, hvor han havde en afstikker som salgschef i koncernen Skiold i perioden 2007-2009.

Jesper Riisgaard er uddannet landbrugstekniker fra Nordisk Landboskole i Odense fra 1987 og fik i 2003 en HD fra AU Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning.

AB Neo så dagens lys i 2020 efter en fusion af fire datterselskaber tilhørende AB Agri. Således fusionerede Agilia i Danmark, Primary Diets i England og i Polen og Alternative Swine Nutrition (ASN) i Spanien d. 1. december 2020 til enheden AB Neo.

Den britiske globale virksomhed AB Agri er ejet af det britiske konglomerat Associated British Foods, som i 2020 omsatte for 13,9 mia. pund (115,5 mia. kr.) og har over 133.000 ansatte.

AB Agri har omkring 3000 ansatte og fik i 2020 en omsætning på knap 1,4 mia. pund (11,5 mia. kr.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også