AgriWatch

Arla afsøger klimamuligheder i logistikken - Savner politisk handling

Arlas logistikchef er i gang med at finde løsninger til at indfri andelsselskabets klimaambitioner. En af løsningerne kan være HVO-diesel, men det kræver de rette rammebetingelser fra politisk side.

Foto: Carsten Andreasen/ERH

Politikerne skal have øjenen rettet mod alternativer til den diesel, som udgør langt størstedelen af brændstoffet, som mejerikoncernen Arla bruger i sin interne transport.

Det mener andelselskabets inbound logistikchef Peter Sørensen, der ser store muligheder i HVO-diesel, der på nuværende tidspunkt koster fire gange så meget som konventionel diesel. Det skriver Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch