AgriWatch

Arlas pilotprojekt med biogaslastbiler gik "fantastisk" - men fuld implementering må vente

For et år siden satte Arla et pilotprojekt i søen, hvor to lastbiler på biogas kørte rundt i København. Forsøget gik "fantastisk", men driften er endnu ikke rentabel for andelsselskabet, siger logistikdirektør.

Foto: Carsten Andreasen/ERH

Selvom Arla har gennemført et - efter egen vurdering - succesfuldt pilotprojekt på transportområdet, er det ikke ensbetydende med, at tiltaget skal opskaleres endnu.

I oktober 2019 satte Arla to lastbiler i de københavnske gader, som kørte på biogas udvundet af gylle. Den alternative brændsel til diesel vil reducere CO2-udledningen med 53 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch