AgriWatch

Arla afviser greenwashing efter kritik i læserbrev

Mejerikoncernen kæmper for at reducere klimaaftrykket fra mælkeproduktionen, men efter kritik afviser Arla greenwashing.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Arla har i et debatindlæg været under beskydning for greenwashing. Men ifølge virksomhedens PR-chef, så er det ukorrekt. Det skriver han i et debatindlæg i Information.

Ifølge PR-chefen referes der i et læserbrev til en overskrift på Arlas hjemmeside.

"Isoleret set kunne overskriften misforstås. Men selve teksten i artiklen er ikke ændret, for her fremgår det klart, at det er emballagen, der er CO2-reduceret. Det fremgår i øvrigt også tydeligt af logoet på selve produkterne. Og ærlig talt. En uklar rubrik på vores hjemmeside er i vores verden ikke nok til, at man retfærdigt kan beskylde os for greenwashing," skriver Jesper Skovlund i sit indlæg i avisen.

Han tilføjer om Arlas ambitioner, som er, at den totale udledning af drivhusgasser per produceret liter mælk skal reduceres med 30 procent inden 2030 sammenlignet med 2015 og være helt neutraliseret inden 2050.

Danmarks største mælkeproducent indfriede ikke egne forventninger i 2019

Ny klynge konstituteres: "Nu skal vi sørge for, at vi ikke bare bliver en diskussionsklub"

Lille lukket Arla-mejeri på vej til at blive købt af svensk kommune 

Mere fra AgriWatch

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch