Arla laver rokade blandt landechefer

Andelsselskabet har udnævnt nye landechefer i Tyskland og Sverige. Posterne er blevet besat af selskabets landechefer i andre lande.
Foto: Arla PR-foto
Foto: Arla PR-foto

Der er kommet nye ansigter i toppen af Arlas selskaber i Tyskland og Sverige.

Patrik Hansson vil bliver Arlas nye landechef i Tyskland fra den 1. juni, skriver Arla i en pressemeddelelse. Han kommer fra en stilling som Arlas landechef i Sverige.

Det betyder, at der skulle findes en ny til den svenske post, og det bliver Kai Gyllström, der er landechef i Arla Finland.

Udnævnelsen af Patrik Hansson er startskuddet til Arlas næste vækstkapitel i Tyskland, siger Peter Giørtz-Carlsen, chef for den europæiske forretning i Arla Foods.

"Patriks brede og dybe indsigt i vores forretning, brands og kunder kombineret med hans store erfaring med at arbejde sammen med vores andelshavere og kolleger om at skabe progressive ændringer på markedet, hvor han samtidig støtter ejernes langsigtede interesser i den større sammenhæng, gør ham til den ideelle leder af Arla Tyskland."

Peter Giørtz-Carlsen kommer også med rosende ord til den nyudnævnte chef for Arla Sverige.

"Som leder prioriterer og mestrer Kai samarbejdet. Et godt eksempel på dette er, at vores team i Finland har bragt nye innovationer på markedet for at imødekomme forbrugernes stigende efterspørgsel på velværeprodukter. Hans ledelsesstil kombineret med en stærk baggrund inden for varemærkeopbygning og klassens bedste kundeservice gør ham til den ideelle leder af Arla Sverige," siger Peter Giørtz-Carlsen.

Derved mangler der en landechef til Arla Finland, som andelsselskabet nu er i gang med at finde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også