AgriWatch

Smitteudbrud lukker tysk Danish Crown-slagteri

14 ansatte med coronavirus har fået sundhedsmyndighederne i Nordfrisland til at lukke Danish Crown-slagteriet i amtet resten af ugen.

Foto: Finn Frandsen

Coronavirus har igen slået til på et Danish Crown-slagteri.

Denne gang er det på kreaturslagteriet i det tyske amt Nordfrisland, hvor 14 ansatte er blevet konstateret smittet, skriver Jydskevestkysten.

De lokale sundhedsmyndigheder har derfor lukket slagteriet frem til midnat d. 14. februar, og den midlertidige nedlukning kan forlænges, betoner amtet.

"Nu forventer vi, at ledelsen præsenterer og gennemfører et forsvarligt koncept, der både gør det muligt at genoptage arbejdet og samtidig sikrer, at smittekæderne bliver brudt vedvarende," siger landråd Florian Lorenzen, der er øverste chef for amtets forvaltning.

Slagteriet har i alt 237, som nu skal testes.

Det er ikke første gang, at Danish Crowns slagterier har været udsat for udbrud af coronavirus. I sommer havde slagteriet i Ringsted flere end 100 smittetilfælde.

Mere fra AgriWatch

L&F i svar til DLG: Det, I beder om, findes ikke

Interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer kan ikke umiddelbart imødekomme DLG’s ønske om et ændret medlemskab. Det, som grovvarekoncernen har ønsket, er ikke på hylderne, lyder det. Dermed skal der træffes et valg inden nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch