AgriWatch

Koncerndirektør stopper i Arla

Koncerndirektør for Arlas internationale forretning stopper i andelsselskabet ved udgangen af 2020. Han har fået job i en af USA's største fødevarevirksomheder. (Opdateret)

Foto: PR-foto Arla

Arla skifter ud på posten som koncerndirektør for Arlas internationale forretning, da Tim Ørting Jørgensen stopper på posten ved udgangen af året.

Tim Ørting Jørgensen har fået en stilling som Executive Vice President hos en af USA's største fødevarevirksomheder Sysco.

Simon Stevens, der er indtil nu har været ansvarlig for Arlas forretning i Mellemøsten og Nordafrika, overtager rollen som koncerndirektør for Arlas Internationale forretning.

"Jeg vil gerne takke Arla, vores andelshavere og Peder (Tuborg, red.) for alle de mange forskellige og spændende muligheder og oplevelser, jeg har fået i mine 30 år i virksomheden og alle de talentfulde mennesker jeg har arbejdet sammen med," siger Tim Ørting Jørgensen i pressemeddelelsen.

Tim Ørting Jørgensen har været i Arla i 30 år og blev udnævnt som koncerndirektør i 2016.

Han har stået med ansvaret for udviklingen af varemærker som Puck, Castello, Lurpak og Dano og har været medvirkende til, at de i dag er globale stærke varemærker, står der i pressemeddelelsen.

Simon Stevens startede i Arla i 2002, hvor han var salgsdirektør for Arlas engelske forretning og efterfølgende senior vice president for salg og marketing.

"Jeg glæder mig meget til at lede Arla International og fortsætte den positive vækstrejse, som vi har været på sammen med det internationale ledelsesteam og vores Joint Venture partnere og distributører, siger Simon Stevens i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Vi har vellidte brands og stærke kunderelationer som er klar til at udvikle sig både gennem innovation, at imødekomme forbrugerefterspørgsel og få en større forståelse for forbrugernes hverdag."

Simon Stevens tiltræder den nye rolle d. 1. januar 2021.

Der vil blive fundet en ny person til jobbet, som Simon Stevens forlader.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch