AgriWatch

Kopenhagen Fur frygter ikke politisk modstand over for minkbranche

Selvom det politiske landskab i flere europæiske lande vender ryggen til minkindustrien, er det ikke noget, verdens største minkauktionshus frygter. Kopenhagen Fur ser samtidig frem til bedre tider i markedet.

Foto: PR Kopenhagen Fur

På trods af et skidt 2020 for verdens største minkauktionshus og branchen som helhed er adm. direktør i Kopenhagen Fur, Jesper Lauge Christensen, fortrøstningsfuld for fremtiden.

Det bekymrer heller ikke direktøren, at der efterhånden er flere lande, der har forbudt minkproduktion eller er ved at stemme for et forbud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch