AgriWatch

Danish Crown Beef giver gulerod til leverandører

Kødkoncernen vil have tilført flere dyr til slagterierne, som indgår i konceptet Dansk Kødkvæg, da de nuværende tilførsler ikke kan følge med efterspørgslen.

Foto: Torkil Adsersen/Ritzau Scanpix

Leverandørerne til Danish Crown Beefs koncept Dansk Kødkvæg har fået en gulerod i form af et øget tillæg på 25 øre.

Det sker, da slagterierne ikke får tilført nok dyr i forhold til efterspørgslen på markedet, skriver Danish Crown Beef i en pressemeddelelse.

"Vi har haft en periode, hvor vi har haft god handel på Dansk Kødkvæg. Derudover har vi relanceret konceptet og haft et stærkt samarbejde med Coop, hvor slagtemestrene i butikkerne er blevet klædt rigtig godt på til at fortælle historien om Dansk Kødkvæg," siger Finn Klostermann, adm. direktør i Danish Crown Beef, i meddelelsen og fortsætter:

"Derfor kigger vi ind i en fortsat fornuftig periode, men tilførslerne følger desværre ikke helt med, så vi vil gerne have flere dyr ind på slagterierne, så vi kan følge efterspørgslen."

Dansk Kødkvæg er et koncept, hvor der stilles særlige krav til andelshavernes kvægs opvækst og kvalitet. Ammekøer skal blandt andet gå på græs om sommeren samt kalv og ko skal gå frit i løsdrift med god plads.

Ugens kreaturnoteringer er uændret.

Mere fra AgriWatch

Ukrainsk minister forventer først ny kornaftale i 11. time

Det bliver først lige op til deadline, hvis en central aftale om transporten af millioner af ton Ukrainsk korn gennem Sortehavet skal forlænges, vurderer ukrainsk minister. ”Det kan blive meget svært at få noget til at fungere i praksis, hvis der ikke er en aftale,” vurderer dansk direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch