AgriWatch

Danish Crown afviste tilbud om lokal teststation forud for smitteudbrud

Nye dokumenter viser, at Danish Crown afviste et tilbud om en mobil teststation til sit største slagteri i Horsens, fordi selskabet ikke kunne få testkapaciteter til slagterier i hele landet. Det møder kritik hos tillidsrepræsentanten og NNF, mens Danish Crown mener, det ville være forskelsbehandling, som kunne føre til utilfredshed. (Artiklen er præciseret)

Nye dokumenter viser, at Danish Crown afviste tilbud om en mobil teststation til sit største slagteri i Horsens. | Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Artiklen er opdateret 14. august kl. 10.16: Det er præciseret i andet afsnit, at Danish Crown ifølge pressechef Jens Hansen tog kontakt til regionerne for at høre om muligheden for at få mobile teststationer til alle selskabets slagterier.

Da Danish Crown kunne konstatere de første smittetilfælde på virksomhedens slagteri i Ringsted d. 26. juli, var det indledningen til en smitteudvikling, som skulle vise sig at omfatte omkring 150 af slagteriets medarbejdere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Tørken kradser hul i europæisk høsthåb

Efter meldingen om at EU’s største producent af hvede risikerer at ramme sin varmeste maj måned nogensinde midt i en afgørende periode, øges frygten for problemer med den globale kornforsyning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch