AgriWatch

Tillidsrepræsentant på slagteri: "Slagteriet har fejlet"

Danish Crown reagerede for langsomt oven på smitteudbruddet på slagteriet i Ringsted, mener tillidsrepræsentant og slagterimedarbejder.

Foto: Mads Claus Rasmussen//

Danish Crown møder kritik fra den stedfortrædende tillidsmand på slagteriet i Ringsted Peter Wagner, da kødkoncernen ikke reagerede hurtigt nok på smitten.

Det skriver Politiken.

"Som jeg ser på det, har slagteriet fejlet. Nu er der kommet temperaturmålere ved indgangsporten. Hvis man fra start havde sørget for, at ingen med feber kom ind, kunne vi måske have stoppet smitten. Det er lidt det samme som at etablere et lyskryds i et farligt T-kryds, efter at to allerede er blevet skadet," siger Peter Wagner, der selv er smittet med coronavirus, til Politiken.

Peter Wagner beretter om bekymrede medarbejdere, da de står tæt på i hinanden i et fugtigt lokale uden mundbind.

Pressechef i Danish Crown, Jens Hansen, siger til mediet, at slagteriet gør, hvad de kan for at komme smitten til livs.

"Da corona ramte, forberedte vi os på at skabe så meget afstand som muligt der, hvor det var en udfordring. Det er ikke noget, der er fundet en altdækkende løsning på, men vi har valgt indtil videre at indføre mundbind, og så ser vi på muligheden for at ændre det til visir eller andre løsninger, der både gør det muligt for medarbejderen at arbejde og sikre bedst mulig mod smitte," siger Jens Hansen.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch