AgriWatch

2020 bliver konsolideringsår for genetikselskab

Med en øget eksport forventer adm. direktør i Viking Genetics en fremgang på omsætningen. Med udskiftning på topposter og nye roller for flere medarbejdere bliver 2020 samtidig et år med konsolidering.

Foto: PR-foto

2020 skal være et konsolideringsår for genetikselskabet Viking Genetics, som i februar fik en ny adm. direktør i form af Henrik Biilmann.

Ny adm. direktør, ny finansdirektør og flere andre stillinger, som er blevet besat af nye kræfter inden for virksomheden, kalder på et år, hvor fodfæstet skal genfindes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch