AgriWatch

DLF udpeger ny direktør for datterselskab

Maribohilleshögs adm. direktør går på pension, og hans afløser er nu fundet.

Foto: Peter Klint

Roefrøvirksomheden Maribohilleshög, der er ejet af andelsselskabet DLF, skal have en ny adm. direktør, da Niels Mikkelsen går på pension.

Hans afløser bliver 55-årige Hans Christian Ambjerg, der tiltræder 1. april. Han har senest arbejdet for den tyske ingrediensvirksomhed Doehler og har tidligere været ansvarlig for DSM's ingrediensforretning og før det haft ledelsesposter i Borealis og Chr. Hansen.

Hans Christian Ambjerg, ny adm. direktør i MariboHilleshög. | Foto: DLF PR-foto
Hans Christian Ambjerg, ny adm. direktør i MariboHilleshög. | Foto: DLF PR-foto
 

"Hans Christian Ambjerg kommer til DLF med en solid erfaring inden for ledelse og strategi, og han er den rette til at lede og eksekvere den strategiske retning for Maribohilleshög fremadrettet," siger Truels Damsgaard, bestyrelsesformand i MariboHilleshög og topchef i DLF-koncernen.

MariboHilleshög blev en del af DLF i 2017, da forretningen blev købt af Syngenta, som i 2010 købte det danske Maribo Seed.

Selskabet har mere end 300 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Italien, Frankrig og USA. Hovedkontoret ligger på Lolland.

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch