AgriWatch

Noteringen fortsætter på 13,30 kroner

Danish Crown har valgt at fastholde noteringen på 13,3 frem til 6. januar. Koncernen havde ellers planlagt at sænke prisen med 30 øre i næste uge.

Foto: Mik Eskestad/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Dansk svinekød er fortsat så eftertragtet, at Danish Crown fastholder notering på 13,30 kr. frem til 6. januar. Det sker, selvom koncernen havde meldt ud, at den ville sænke noteringen med 30 øre fra næste mandag.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

"Markedet i Europa har været meget trægt hen over efteråret, men gennem de seneste uger er priserne løftet, og derfor kan vi også holde noteringen lidt højere, end vi forventede, da vi i starten af november meldte noteringen ud for perioden frem til nytår," fortæller Lars Albertsen, der er global salgsdirektør i Danish Crown Pork i meddelelsen.

Der er et godt marked for alle dele af grisen, men det er særligt udskæringer som skinke og kamme, der er steget i pris de seneste uger.

"Da vi meldte noteringen ud i november, skete det med udgangspunkt i den del af vores varer, vi allerede havde solgt på det tidspunkt. Samtidig ville vi gerne give ejerne klar besked om prisen på grisen, så vi fik en jævn tilførsel af grise frem til midten af december, hvor aktiviteten i markedet falder en del," siger Lars Albertsen i meddelelsen.

Danish Crown melder forsat om et godt marked i Kina, men også stigende interesse fra Japan og andre lande i Sydøstasien.

Udskiftning i Danish Crowns bestyrelse

Svineproducent om gyldne tider: Som at købe aktier på toppen

Der slagtes igen på Bornholm

Relaterede

TrialBanner_Desktop_Agriwatch.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FødevareWatch