AgriWatch

Landmand: Bæredygtighed er dansk landbrugs eksistensgrundlag

Andelsslagteriet Danish Crown har bæredygtighedscertificeret Eskjær Hovedgaard, som har 22.000 svin. Medejer af gården ser en økonomisk gevinst i at drive et grønt landbrug.

Nogle af de grønne tiltag, der er taget på Eskjær Hovedgaard, er at bytte gamle ventilationer i grisestaldene ud med nogle mere energibesparende, skifte oliefyret ud med et halmfyr, og fra november sendes overskydende gylle til et biogasanlæg. | Foto: Janus Engel/Ritzau Scanpix

Bæredygtighed er vejen frem for dansk svineproduktion. Det mener både Danish Crown og svineproducent og medejer af Eskjær Hovedgaard, Johan Schütte, som begge har sat gang i tiltag, der skal gøre produktionen grønnere.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch