Landmand: Bæredygtighed er dansk landbrugs eksistensgrundlag
Andelsslagteriet Danish Crown har bæredygtighedscertificeret Eskjær Hovedgaard, som har 22.000 svin. Medejer af gården ser en økonomisk gevinst i at drive et grønt landbrug.
![Nogle af de grønne tiltag, der er taget på Eskjær Hovedgaard, er at bytte gamle ventilationer i grisestaldene ud med nogle mere energibesparende, skifte oliefyret ud med et halmfyr, og fra november sendes overskydende gylle til et biogasanlæg. | Foto: Janus Engel/Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article11662045.ece/ALTERNATES/schema-16_9/svin%2520(2).jpg)
Bæredygtighed er vejen frem for dansk svineproduktion. Det mener både Danish Crown og svineproducent og medejer af Eskjær Hovedgaard, Johan Schütte, som begge har sat gang i tiltag, der skal gøre produktionen grønnere.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.