AgriWatch

Danish Crown tog med kinesisk fabrik en "chance" - nu åbner den som en "hjørnesten"

Knap tre år efter ideen blev præsenteret, har Danish Crown klippet snoren til sin første forædlingsfabrik i Kina. Fra start beskrev topchef Jais Valeur det som en chance, men i dag udgør fabrikken en hjørnesten i Danish Crowns kinesiske satsning, hvor flere fabrikker kan være på vej.

Foto: Danish Crown / PR

Tilbage i starten af november 2016 præsenterede topchef Jais Valeur den firbenede 4WD-strategi, som har til formål at løfte indtjeningen for andelshaverne i Danish Crown frem mod 2021, og som del heraf havde Kina fået sit eget punkt på dagsordenen.

Knap tre år senere har samme topchef sammen med miljø- og fødevareminister Mogens Jensen (S) natten til onsdag klippet snoren til den kinesiske forarbejdningsfabrik, der skal løfte forretningen i landet og gøre den 4 mia. kr. store omsætning mere indbringende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch