AgriWatch

Ny direktør fundet til stor maskinstation

I begyndelsen af det nye år overtager tidligere direktør for Thyregod ledelsen af stor maskinstation i det vestjyske. (Rettet)

Foto: Carsten Ingemann/ERH

Rettet 15. december kl. 11.33: Det fremgik tidligere af artiklen, at Claus Harrild Jensen var adm. direktør for Thyregod fra 2020-21. Det er ikke korrekt - han var adm. direktør i Thyregod fra 2010-21. AgriWatch beklager fejlen.

Der er sat navn på den mand, der skal overtage direktørstolen i Varde Maskinstation.

Det bliver 49-årige Claus Harrild Jensen, der fra begyndelsen af det nye år, bliver indsat som ny direktør i stedet for Anker Vestergaard.

Claus Harrild Jensen har flerårige beskæftigelse i landbrug og maskinbrancen og en bred indsigt i landbrugserhvervet, skriver Varde Maskinstation i et opslag på Facebook.

Han har tidligere arbejdet en lang årrække for maskinproducenten Thyregod, hvor han blandt andet var adm. direktør fra 2010 til 2021.

Tidligere på året meldte den tidligere direktør i Varde Maskinstation Anker Vestergaard sin afgang.

I den forbindelse udtalte til AgriWatch, at stoppet skete, fordi han kunne mærke, at der skulle ske noget andet.

"Jeg ved ikke, hvad der skal ske nu. Det må vi se på længere henne på året. Men jeg kunne godt tænke mig et arbejde, hvor man ikke er alt for afhængig af vejret", sagde han.

Anker Vestergaard har været direktør for maskinstationen siden 2018. Selskabet havde en bruttofortjeneste på 17,5 mio. kr. og et underskud på 1,3 mio. kr. i 2020.

Direktør stopper på maskinstation: "Der skulle ske noget andet" 

Dårligt vejr satte sig på bundlinjen hos maskinstation

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch