AgriWatch

Forbruget af kød stiger hastigt: Det samme gør udledningen af drivhusgasser

Det globale forbrug af kød ventes i dette årti at stige yderligere 14 pct. til 372 mio. tons. Væksten drives især af øget forbrug i mange udviklingslande, og resultatet er endnu større udledninger af drivhusgasser.

Foto: Janus Engel

Mens mange danske forbrugere har indført kødfrie dage, fortsætter det globale forbrug af kød med at stige hastigt.

Fremskrivninger, som OECD og FAO netop har offentliggjort, indikerer, at det globale kødforbrug i årene frem mod 2030 vil stige med yderligere 44 mio. tons til 372 mio. tons. Det svarer til en samlet vækst i kødforbruget på 14 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Job

Seneste nyt fra FødevareWatch