AgriWatch

Coronakrise har tvunget landbrugets topchef til at tale sig til resultater på en ny måde

Færre rejser på kryds og tværs af landet. Digitale møder frem for fysiske møder og konferencer. Anne Lawaetz Arhnung, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer har på grund af coronakrisen ændret mødestrategi for at få resultaterne i hus, fortæller hun Børsen.

Anne Lawaetz Arhnung, adm. direktør i L&F. Foto Gregers Tycho. | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken

Coronakrisen med alle mulige snærende restriktioner har været en større omvæltning for Anne Lawaetz Arhnung, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, fortæller hun i et interview til Børsen.

I dag foretager hun færre rejser tværs over landet, og digitale møder på Teams er blevet en stor del af hverdagen. Både på godt og ondt.

“Der er ikke på samme måde plads til at tale sig frem til et resultat. Man taler heller ikke på samme måde online, og der er ikke altid plads til den gode dialog, desværre. Derfor er jeg som leder blevet bedre til at tænke møderne igennem og overveje, hvilke budskaber, jeg vil have ud. Så kan du sige: Var du bare dårlig til det før i tiden? Nej, men den digitale mødekultur har helt klart givet mig en ekstra skarphed,” siger Anne Lawaetz Arhnung til Børsen.

Venstre vil bruge fem milliarder på at udtage landbrugsjord 

L&F øjner potentiale i regeringens eksportpakke

Landbrugets direktør sender advarsel mod CO2-afgift 

Mere fra AgriWatch

Officielt: Her er USA's nye landbrugsminister "Mr. Monsanto"

Han sad alle otte år under Barack Obama og er nu kørt i stilling til at gøre det samme for Joe Biden. USA's nye landbrugsminister Tom Vilsack har allerede meldt ud, at han vil følge Bidens fokus på klimaet. Ministeren har dog også nogle kritikpunkter, hvorpå han skal vise sit værd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch