AgriWatch

Nyt erhvervsmedie om cleantech-industrien er i luften

AgriWatch fik tirsdag formiddag et nyt søstermedie. CleantechWatch har fokus på vand, ressourcer, miljø og genanvendelse.

Foto: Jan Mindegaard / Watch Medier

Den danske cleantech-industri får fremover væsentligt bedre journalistisk dækning. Tirsdag gik Watch Mediers nye erhvervsmedie, CleantechWatch, i luften. Mediet stiller skarpt på virksomheder og personer, der beskæftiger sig med miljøteknik, rådgivning, ressourcer, regulering, forsyning og eksport.

"Cleantech-industrien er en branche i vækst i Danmark med etablerede, store virksomheder, der allerede er markedsledere globalt, samt nye virksomheder, der har teknologi på vej, som kan løse flere af samfundets ressource-udfordringer. Dem kommer CleantechWatch til at stille skarpt på," siger redaktør Julie Søgaard.

"Vi vil have fokus på virksomhedernes resultater, strategier, konkurrencesituation, rammevilkår og den innovation, der driver hele cleantech-branchen frem. Og vi vil gå tæt på de personer og profiler, der tegner branchen, markerer sig og skifter job," siger Julie Søgaard.

CleantechWatch dækker cleantech-branchen fra redaktionen i København i tæt samspil med Watch Mediers andre erhvervsmedier og vores kontorer på Christiansborg, i Bruxelles og i New York. 

"Det er en af de måske vigtigste brancher for Danmark, som har skabt og vil skabe mange arbejdspladser i fremtiden. Men det er også en vital sektor, fordi måden, vi bruger og genbruger klodens ressourcer på, bliver mere og mere afgørende. Og det kalder på en stærk journalistisk dækning af branchen," siger Søren Springborg, nyhedschef på Watch Medier.

CleantechWatch er det 13. erhvervsmedie fra Watch Medier, som er ejet af JP/Politikens Hus. Alle medier er abonnementsfinansierede og baseret på uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch