Canadiske kødproducenter mister millioner efter suspendering i Kina

Et midlertidig importforbud af svine- og oksekød fra Canada i Kina ender med at koste arbejdspladser, hvis ikke en løsning snart findes, lyder det fra kødindustrien.
Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

Siden juni måned har det ikke været tilladt at importere svine- eller oksekød fra Canada i Kina. Den manglede eksport begynder at sætte dybe spor hos de canadiske kødproducenter, skriver Globalmeatnews.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også