AgriWatch

Japanere åbner for mere dansk oksekød

De japanske myndigheder ophæver krav i det danske veterinære eksportcertifikat, som giver nye muligheder for eksport af oksekød, oplyser Fødevarestyrelsen.

Foto: Peter Hove Olesen

Danske fødevarevirksomheder får bedre muligheder for at eksportere oksekød til Japan, meddeler Fødevarestyrelsen.

Det sker, fordu de japanske myndigheder har valgt at fjerne det hidtidige alderskrav på 30 måneder i det danske veterinære eksportcertifikat, og det betyder at kød fra dyr, som er ældre end 30 måneder, nu kan eksporteres til Japan.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch