Japanere åbner for mere dansk oksekød
De japanske myndigheder ophæver krav i det danske veterinære eksportcertifikat, som giver nye muligheder for eksport af oksekød, oplyser Fødevarestyrelsen.
![Foto: Peter Hove Olesen](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13245415.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7hckk2jmht48jovxhg4.jpg)
Danske fødevarevirksomheder får bedre muligheder for at eksportere oksekød til Japan, meddeler Fødevarestyrelsen.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Restauratørorganisation henter CSR-chef hos Aarstiderne
For abonnenter