AgriWatch

Portugal sigter efter at lukke landbrugsreformen denne uge

Fra tirsdag og frem samles alle forhandlingsparter i Bruxelles til flere dages forhandlinger om landbrugsreformen, mens EU's landbrugsministre onsdag og torsdag er standby ved siden af til at give deres input til, hvad de vil tillade. Håbet er, at tre års forhandlinger nu endelig kan lukkes.

EU's landbrugsforhandlinger kan traditionen tror få gang i demonstrationerne i Bruxelles. Spørgsmålet er, om det lykkes, at lukke en ny reform i denne uge. (Arkivfoto) | Foto: Francois Lenoir/Reuters/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

I næste uge - helt præcist 1. juni – er det tre år siden, at EU-Kommissionen fremsatte et forslag til en ny fælles europæisk landbrugspolitik og dermed en reform af den hidtidige.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch