AgriWatch

Prehn under heftig beskydning over nyt IT-system til landbruget

Hård kritik af landbrugsministeren i samråd efter han har bedt om 280 mio. kroner til et IT-system, der skal sørge for udbetalingen af landbrugsstøtte, uden landbrugsforhandlingerne er afsluttet i hverken EU eller Danmark.

Troels Lund Poulsen gik onsdag formiddag i flæsket på landbrugsminister Rasmus Prehn, der har bedt om 280,5 mio. kroner til et nyt IT-system, der skal udbetale landbrugsstøtte fra 2023 uden, at de politiske forhandlinger er på plads endnu. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Stemningen var alt andet end hjertelig, da landbrugsminister, Rasmus Prehn (S), onsdag formiddag var indkaldt til samråd i finansudvalget på Christiansborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch