AgriWatch

Dansk maskinkonsulent får post i europæisk samarbejde

Brancheorganisationen DM&E får fremover mere indflydelse på den politiske dagsorden i EU. Konsulent er netop blevet formand for europæisk samarbejde for maskineksperter.

Foto: DM&E / PR

Der bliver dansk islæt i et europæisk samarbejde i maskinbranchen.

Konsulent for brancheorgansationen DM&E Agro, Gerth Petersen Holm, er netop blevet formand for SCMM-gruppen som maskinekspert.

Dermed får den danske brancheorganisation DM&E, der repræsenterer de danske maskinstationer og maskinbranchen, nu større indflydelse på, hvad der kommer på den politiske dagsorden i EU.

DM&E kan være medbestemmende i, hvor fokus skal være, presse emner igennem og styre dagsordenen. Det skriver DM&E i en pressemeddelelse.

"Jeg tager vores medlemmers hverdag med til møderne og forsøger at forbedre lovgivningen til deres fordel. Vi ved, hvad de kræver i deres hverdag. For eksempel påvirker vi reglerne for, hvordan vores medlemmers nye maskiner bliver udviklet," siger Gerth Petersen Holm i meddelelsen.

I SCMM diskuteres der blandt andet udstyr på landbrugsmaskiner, GPS-tyverier, EU-regler og andre problemstillinger fra maskinbranchen og maskinstationerne i Europa.

Maskinstation sætter ind mod glubske GPS-tyve

Organiseret i hele Europa: Maskinbranchen vil stoppe GPS-tyve

Mere fra AgriWatch

DLG er klar til at levere non-gm soja igen

Efter to måneders afbrudt forsyning, er det lykkedes grovvarekoncernen at få fat i partier, så der igen kan leveres non-gm soja til mælkeproducenterne. Priserne vil dog være højere, melder vicekoncerndirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch