Dansk maskinkonsulent får post i europæisk samarbejde

Brancheorganisationen DM&E får fremover mere indflydelse på den politiske dagsorden i EU. Konsulent er netop blevet formand for europæisk samarbejde for maskineksperter.
Foto: DM&E / PR
Foto: DM&E / PR

Der bliver dansk islæt i et europæisk samarbejde i maskinbranchen.

Konsulent for brancheorgansationen DM&E Agro, Gerth Petersen Holm, er netop blevet formand for SCMM-gruppen som maskinekspert.

Dermed får den danske brancheorganisation DM&E, der repræsenterer de danske maskinstationer og maskinbranchen, nu større indflydelse på, hvad der kommer på den politiske dagsorden i EU.

DM&E kan være medbestemmende i, hvor fokus skal være, presse emner igennem og styre dagsordenen. Det skriver DM&E i en pressemeddelelse.

"Jeg tager vores medlemmers hverdag med til møderne og forsøger at forbedre lovgivningen til deres fordel. Vi ved, hvad de kræver i deres hverdag. For eksempel påvirker vi reglerne for, hvordan vores medlemmers nye maskiner bliver udviklet," siger Gerth Petersen Holm i meddelelsen.

I SCMM diskuteres der blandt andet udstyr på landbrugsmaskiner, GPS-tyverier, EU-regler og andre problemstillinger fra maskinbranchen og maskinstationerne i Europa.

Maskinstation sætter ind mod glubske GPS-tyve

Organiseret i hele Europa: Maskinbranchen vil stoppe GPS-tyve

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også