AgriWatch

Grøn arkitektur er den største knast for at nå i mål med landbrugsreform

Analyse: Der er et stort udestående problem, når EU's landbrugsministre tirsdag skal forsøge at finde fælles fodslag i deres holdning til landbrugsreformen, og det kan risikere at spænde ben for et endeligt kompromis, selvom alle gerne ser det i hus snart.

Der er lagt op til hårde forhandlinger, når fødevareminister Mogens Jensen (S) i denne uge mødes med de andre europæiske fødevareministre. Her ses han ved en tidligere lejlighed med sin spanske og tyske kollegaer. | Foto: Stephanie Lecocq/AP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Når EU's landbrugsministre tirsdag i denne uge i Luxembourg skal forsøge at nå til enighed om en holdning til en reform af EU's fælles landbrugspolitik, er den helt store knast de såkaldte echoschemes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch