AgriWatch

Regeringen savner mere viden og indsigt om landbruget på klimafronten

Der findes ingen kendte virkemidler, der kan reducere drivhusgasudledningen væsentligt inden for landbruget uden konsekvenser for produktion og indtjening. Det fastslår en ny rapport fra regeringen, der efterlyser nye teknologiske løsninger og forskning.

Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Dansk landbrugs vej mod en mere klimavenlig produktion er forbundet med flere ubekendte faktorer, der er afgørende for en succesfuld indsats.

Det er den overordnede konklusion om landbrugs- og fødevaresektoren i den strategi, som regeringen har fremlagt mandag, "Fremtidens grønne løsninger Strategi for investeringer i grøn forskning, teknologi og innovation."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch