Landbrug & Fødevarer har ny direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed på plads

Direktionen i Landbrug & Fødevarer får et nyt medlem, der får bl.a. ansvaret for arbejdet med erhvervspolitik, klima, bæredygtighed og EU-spørgsmål.
Foto: PR/Landbrug & Fødevarer
Foto: PR/Landbrug & Fødevarer

Når sommerferien er pakket sammen, stempler Morten Boje Hviid ind i Landbrug & Fødevarer, hvor han netop er blevet udpeget som ny direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed i Landbrug & Fødevarer.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelsen.

Morten Boje Hviid kommer til Landbrug & Fødevarer fra en stilling som lobbyist i selskabet FMC Agricultural Solutions. Tidligere har han haft ledende stillinger i flere virksomheder, han har været lobbyist både selvstændigt og i bureauer i Danmark, ligesom han har erfaring som særlig rådgiver for blandt andet Mogens Lykketoft og Helle Thorning-Schmidt.

"Morten har gennem hele sin karriere arbejdet i krydsfeltet mellem politik og erhvervsliv. Vores sektor har et stort behov for at fastholde vores stærke position i samfundet. Derfor er Mortens opgave at medvirke til at realisere vores mål om at skabe en klimaneutral fødevaresektor uden at gå på kompromis med den danske konkurrenceevne," siger formand i Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, i meddelelsen.

Morten Boje Hviid indtræder i direktionen i Landbrug & Fødevarer, og han får bl.a. ansvaret for arbejdet med erhvervspolitik, klima, bæredygtighed og EU-spørgsmål.

"Jeg ser den danske fødevaresektor som en grundpille i det danske samfund, og jeg glæder mig til at bidrage til at sikre gode rammevilkår. Mit første job på Slotsholmen var i Landbrugsministeriet som særlig rådgiver for den daværende minister, Henrik Dam Kristensen, og jeg kender landbruget og fødevareerhvervet som troværdige og seriøse aktører i samfundsdebatten," siger Morten Boje Hviid.

Han tiltræder sin nye stilling 1. august.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også