AgriWatch

Landbrug & Fødevarer har ny direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed på plads

Direktionen i Landbrug & Fødevarer får et nyt medlem, der får bl.a. ansvaret for arbejdet med erhvervspolitik, klima, bæredygtighed og EU-spørgsmål.

Foto: PR/Landbrug & Fødevarer

Når sommerferien er pakket sammen, stempler Morten Boje Hviid ind i Landbrug & Fødevarer, hvor han netop er blevet udpeget som ny direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed i Landbrug & Fødevarer.

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelsen.

Morten Boje Hviid kommer til Landbrug & Fødevarer fra en stilling som lobbyist i selskabet FMC Agricultural Solutions. Tidligere har han haft ledende stillinger i flere virksomheder, han har været lobbyist både selvstændigt og i bureauer i Danmark, ligesom han har erfaring som særlig rådgiver for blandt andet Mogens Lykketoft og Helle Thorning-Schmidt.

"Morten har gennem hele sin karriere arbejdet i krydsfeltet mellem politik og erhvervsliv. Vores sektor har et stort behov for at fastholde vores stærke position i samfundet. Derfor er Mortens opgave at medvirke til at realisere vores mål om at skabe en klimaneutral fødevaresektor uden at gå på kompromis med den danske konkurrenceevne," siger formand i Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, i meddelelsen.

Morten Boje Hviid indtræder i direktionen i Landbrug & Fødevarer, og han får bl.a. ansvaret for arbejdet med erhvervspolitik, klima, bæredygtighed og EU-spørgsmål.

"Jeg ser den danske fødevaresektor som en grundpille i det danske samfund, og jeg glæder mig til at bidrage til at sikre gode rammevilkår. Mit første job på Slotsholmen var i Landbrugsministeriet som særlig rådgiver for den daværende minister, Henrik Dam Kristensen, og jeg kender landbruget og fødevareerhvervet som troværdige og seriøse aktører i samfundsdebatten," siger Morten Boje Hviid.

Han tiltræder sin nye stilling 1. august.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch