AgriWatch

EU-parlamentet vil udjævne forskelle i betalingsrettigheder til landmændene

Ved en afstemning om en forlængelse af landbrugsstøtten tirsdag besluttede landbrugsudvalget, at der nu skal arbejdes henimod en ensartet sats for alle betalingsrettigheder. Danske Asger Christensen stemte imod. Han mener, det vil ramme nogle danske landmænd hårdt.

Hektarstøtten kan komme til at se noget anderledes ud i Danmark, hvis det står til flertallet i Europa-parlamentets landbrugsudvalg. | Foto: Pascal Rossignol/Reuters/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Den gode nyhed for landmændene er, at landbrugsudvalget i Europaparlamentet tirsdag stemte for at give mandat til at forhandle en overgangsordning for landbrugsstøtten, så den ligger fast i mindst 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch