AgriWatch

Slagteri-ejere køber mælkeproduktion

Ejerne af Moesgaard Meat har investeret i mælkebedrift. Planerne går dog ikke på, at familien nu skal til at malke køer.

Familien Due Haahr Pedersen, der driver so-slagteri, har købt sig ind i en mælkeproduktion, men har ikke planer om selv at skulle stå for malkning eller pasningen af dyrene. | Foto: POLFOTO

Fra slagteridrift til mælkeproduktion. Brødrene Jess Due Haahr Pedersen og Per Due Haahr Pedersen, der ejer og driver so-slagteriet Moesgaard Meat udvider nu med at gå ind i mælkeproduktion også.

Familien har nemlig købt en hel kvægejendom ved Varde. Det fremgår af selskabsregistrene og bekræftes af Jess Due Haahr Pedersen, der er registreret som direktør i det nye selskab, Ringkøbingvej 361 ApS.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch