AgriWatch

Landbrugs- og fødevaremesse i Berlin er aflyst

Messen Grühne Woche i Berlin, der skulle have været afholdt i starten af 2022, er blevet aflyst på grund af stigende smitte i hovedstaden.

Foto: John Macdougal / Ritzau Scanpix

Da Grühne Woche senest blev afholdt tiltrak messen i 2020 400.000 besøgende. Messen, der skulle være afholdt i januar 2022, er nu blevet aflyst, da smitten stiger i Berlin og mange andre steder i Tyskland.

Det skriver Berlingske.

Grühne Woche bliver faciliteret af Messe Berlin, som i 2021 afholdte messen digitalt. Arrangørerne fortæller, at et nyt krav om mundbind fra senatet i Berlin onsdag fik dog aflysningerne til at rulle ind.

"Den internationale Grüne Woche lever af møder, af at prøve, opdage og smage. Under de givne forhold med mundbind og afstande kan vores besøgendes forventninger til Grüne Woche ikke opfyldes," siger messens projektchef, Lars Jaeger.

(Denne artikel er bragt af AgriWatchs søstermedie FødevareWatch.)

Verdens største private label-messe aflyses 

Mere fra AgriWatch

Oksekødsfesten er slut: Nu falder noteringen

Efterspørgslen på oksekød har været faldende de sidste par måneder, hvilket skyldes høje priser i supermarkederne. Prisudviklingen på især hverdagsprodukter trækker Danish Crowns notering ned.

Forslag: Avlere skal have mink PCR-testet hver uge

Fødevarestyrelsen skal PCR-teste mink på alle farme i Danmark en gang om ugen. Sådan lyder forslaget fra regeringen, der dog ikke kan svare på, hvordan det skal foregå. Umuligt, lyder det fra formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch