AgriWatch

Amerikanske Cargill får millionunderskud i Danmark

Den nordiske del af Cargill, der har kartoffelmelsfabrikken AKV Langholt som partner, har i det seneste regnskabsår vendt bundlinjen fra plus til minus. Ledelsen forventer et lignende underskud i indeværende år.

Foto: Myco PR

En omstrukturering i forretning har sat markant aftryk på Cargill Nordics seneste regnskab for 2020/21, hvor underskuddet lyder på 4,5 mio. kr. mod et overskud på 16 mio. kr. året forinden.

Virksomheden, der har hovedsæde i Søborg, udgør den danske og nordiske gren under den amerikanske råvaregigant Cargill. Distributionen fra den nordiske afdeling overgik i starten af 2021 dog til Cargill NV i Belgien, og det er en af grundene til nedgangen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch