Tican mangler tilladelser til at igangsætte ombygning af slagteri

Der mangler tilladelser til tre elementer på Ticans byggeri på slagteriet i Brørup. Vejen Kommune har nu stoppet dele af byggeriet til glæde for utilfredse naboer.
Foto: Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Opførelsen af en støjmur er blevet stoppet, efter det kom frem, at Tican havde igangsat byggeriet uden de nødvendige tilladelser.

Det skriver Jydskevestkysten.

Vejen Kommunes tekniske forvaltning har gennemgået byggeriet på slagteriet i Brørup og fundet frem til tre ikke-godkendte forhold.

Ombygningen, som er hovedprojektet, mangler en deltilladelse, derudover er der en CO2-tank, som mangler tilbagemelding, inden der kan gives byggetilladelse. Slutteligt har slagteriet heller ikke den nødvendige byggetilladelse til støjvæggen.

Ticans byggeansvarlig ønsker ikke at udtale sig om sagen til mediet.

Slagteriselskabet skal nu til at søge om tilladelse til placering af støjvæg på ny ved at fremsende skitse over støjvæg samt indretning af arealet mellem støjvæg og nabogrundene.

AgriWatch har tidligere beskrevet, hvor stor utilfredsheden er med slagteriets byggeri i Brørup blandt naboer, men at direktøren ikke forstår kritikken fra borgerne i byen.

Naboerne mener, at ombygningen er i strid med lokalplanen, og oplysningerne om de manglende tilladelser, får en blandet modtagelse.

Tican-direktør forstår ikke kritik fra utilfredse naboer til slagteriudvidelse

Tican vil straffe leverandører med for mange grise 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også