Fynsk mikrolandbrug har succes med at sælge grøntsager til fine restauranter

30-årige Mathias Olsen har på ganske kort tid fået succes med at sælge grøntsager til nogle af de fineste restauranter på Fyn. Arbejdet bliver gjort med håndholdte maskiner, og målet er nu, at landbruget skal blive certificeret biodynamisk frem mod 2025.
Foto: Marcus Emil Christensen
Foto: Marcus Emil Christensen

På én sæson har mikrolandbruget Palleshavegaard fået succes med at afsætte grøntsager til nogle af Fyens fineste restauranter, etablere en gårdbutik og sælge grøntsagskasser – og ejeren bag har store ambitioner i fremtiden. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også