AgriWatch

Fynsk mikrolandbrug har succes med at sælge grøntsager til fine restauranter

30-årige Mathias Olsen har på ganske kort tid fået succes med at sælge grøntsager til nogle af de fineste restauranter på Fyn. Arbejdet bliver gjort med håndholdte maskiner, og målet er nu, at landbruget skal blive certificeret biodynamisk frem mod 2025.

Foto: Marcus Emil Christensen

På én sæson har mikrolandbruget Palleshavegaard fået succes med at afsætte grøntsager til nogle af Fyens fineste restauranter, etablere en gårdbutik og sælge grøntsagskasser – og ejeren bag har store ambitioner i fremtiden. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Palleshavegaard lidt uden for Ringe på Midtfyn hed før Pilegården og var i årevis en arbejdsplads for udviklingshæmmede personer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch