Rådgivningsselskab opruster med to nye ledere

Sagro har hentet ny regnskabschef for to centrale kontorer samt oprettet en ny stilling som faglig ansvarlig. Det skal styrke selskabets position, siger direktør.
Foto: PR
Foto: PR

Der er kommet to nye tilføjelser til ledelseslaget i Sagro.

Rådgivningsselskabet har således fundet en ny chef til Sagros regnskabsafdeling i Herning og Holstebro. Det skriver Sagro i en pressemeddelelse.

Lasse Frost bliver pr. 1. november chef for Sagro Regnskab i de to jyske afdelinger. Samtidig har selskabet oprettet en ny stilling som falig ansvarlig, som fra samme dato vil blive varetaget af Ulrik Sand Poulsen.

"Vi er lykkedes med at ansatte to meget dygtige ledere, der har stor erfaring fra rådgivningsbranchen, er lokalt forankrede og derfor har et stort kendskab til vores område og kundernes behov," siger Palle Høj, der er ansvarlig for Sagros regnskabsafdelinger, i meddelelsen.

Lasse Frost kommer fra konkurrenten Velas, hvor han var afdelingsleder for Business-afdelingen i Viborg og Søften.

Ulrik Sand Poulsen kommer fra en tilsvarende stilling i Vestjysk Landboforening.

"Vi dannede blandt andet SAGRO for fem år siden for at kunne tiltrække dygtige medarbejdere, dygtige ledere og dygtige selskabs- og skattespecialister. Og det lever vi bestemt op til med disse to ansættelser," siger Palle Høj.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også