Britisk kødkoncern advarer om risiko for midlertidig nedlukning grundet CO2-mangel

Situationen er vendt på hovedet for slagterierne i Storbritannien, eftersom CO2 er blevet en mangel og nu truer produktionen af kød. Kødgiganten Cranswick advarer om risikoen for et stop i produktionen frem mod jul, hvor skinkerne skal være i hus.
Foto: Darren Staples/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Darren Staples/Reuters/Ritzau Scanpix

Manglen på CO2, som bruges til at bedøve grise før slagtning, og kvalificeret arbejdskraft vil muligvis resultere i, at den store britiske kødkoncern Cranswick midlertidigt må indstille produktionen før jul.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også