Forbrugergruppe sagsøger Smithfield for falsk alarm om kødmangel
![Foto: Francis Gardler / Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13078580.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7gc6j1gig0z7xtdagug.jpg)
I april 2020 lukkede Smithfield Foods en del af sine faciliteter, da flere medarbejdere blev syge af covid-19. Den nedlukning førte til, at kødproducenten advarede, at USA's kødforsyning kunne være alvorligt tæt på at slippe op.
Men det var at male fanden på væggen, mener Food & Water Watch (FWW), der er en nonprofitorganisation (FWW). I stedet prøvede Smithfield at sælge mere kød, skriver FWW.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Slagteriernes Kina-eksport når højeste niveau nogensinde
For abonnenter