Forbrugergruppe sagsøger Smithfield for falsk alarm om kødmangel

Den amerikanske kødproducent Smithfield Foods er blevet sagsøgt, da en gruppe mener, at kødproducenten vildledte offentligheden over mulig kødmangel under coronakrisen.
Foto: Francis Gardler / Ritzau Scanpix
Foto: Francis Gardler / Ritzau Scanpix

I april 2020 lukkede Smithfield Foods en del af sine faciliteter, da flere medarbejdere blev syge af covid-19. Den nedlukning førte til, at kødproducenten advarede, at USA's kødforsyning kunne være alvorligt tæt på at slippe op.

Men det var at male fanden på væggen, mener Food & Water Watch (FWW), der er en nonprofitorganisation (FWW).  I stedet prøvede Smithfield at sælge mere kød, skriver FWW.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også