AgriWatch

Forbrugergruppe sagsøger Smithfield for falsk alarm om kødmangel

Den amerikanske kødproducent Smithfield Foods er blevet sagsøgt, da en gruppe mener, at kødproducenten vildledte offentligheden over mulig kødmangel under coronakrisen.

Foto: Francis Gardler / Ritzau Scanpix

I april 2020 lukkede Smithfield Foods en del af sine faciliteter, da flere medarbejdere blev syge af covid-19. Den nedlukning førte til, at kødproducenten advarede, at USA's kødforsyning kunne være alvorligt tæt på at slippe op.

Men det var at male fanden på væggen, mener Food & Water Watch (FWW), der er en nonprofitorganisation (FWW).  I stedet prøvede Smithfield at sælge mere kød, skriver FWW.

Det skriver The New York Times.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Topdanmark: Ekstremt vejr øger efterspørgsel på forsikringer

Vejrfænomener har i år ramt globalt og sat øget fokus på klimaforandringernes betydning - ikke mindst for landbruget. Herhjemme forventer det største forsikringsselskab inden for landbrug, at efterspørgslen på afgrødeforsikringer vil stige omkring 20 pct. årligt.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch